torsdag 5 juli 2012

Torsdag, IGEN!

I kundtjänst på ABC-Gruppen har vi ett uttryck som går som följande:
Någon säger "I morgon är det torsdag" varvid någon annan (gärna flera) fyller på med "IGEN"!

Det här uppkom nån gång förra våren då vi alla satt i det som kallades "Kläd-Hiroshima" och hade toksena leveranser och ingen information till kunder, så dagarna bokstavligen flög förbi med allt man hade att göra.
Det kändes som om veckan bestod av:
Måndag (Ångest ny vecka)
Torsdag (Längtan efter helg)
Fredag (Äntligen helg)
Söndag (Ångest snart Måndag)

Hur som haver, denna torsdag började med att jag delade tåg med en människa utan hyfs.
Ni vet en sån där människa som sätter sig på ens väska (som är placerad på stolen bredvid eftersom den är gigantisk och fylld med tok-mycket saker) INNAN man ens hunnit reagera på att person slår sig ner, eftersom han inte säger "Ursäkta" vilket resulterar i att man får bända loss sin väska.
(Det är ingen fara herrn, det var ändå inget ömtåligt i..)

När tåget sen ankommer till Solna och mycket folk komma igenom 3 dörrar in mot själva "stationshuset" och rulltrapporna (förlåt, EN rulltrappa som dom har i Solna trots att det är en sjukt trafikerad perrong) så ska den här människan prompt förbi, ni vet hur jag menar, trots att jag ändå går liiiite framför honom.
Men personen i fråga ger inte upp utan tränger sig förbi mig, nästan boxar mig ur dörrhålet med sin gigantiska ryggsäck (som självklart fortfarande sitter på ryggen, trots att det är trångt och mycket folk). Ja, vad är det med personer i rusningstrafik som VÄGRAR ta av sig ryggsäcken?

Jag tror han försökte förstöra min dag men det var jag som vann i slutändan, min dag är fantastisk, ha!

/B2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar